Onderhouds- en servicebedrijf Kamminga is sinds 1999 gespecialiseerd in totaalonderhoud. Alle klussen in en om het huis doen wij graag voor u. Denkt u hierbij aan onderhoud, renovatie, verbouw, timmerwerk, tegel- en metselwerk. 

Voor elke klus komen wij met een passende oplossing en gaan voor uw tevredenheid over het eindresultaat. We zijn flexibel en houden van aanpakken. Wilt u van het begin tot het eind betrokken zijn bij de bouw? Wij waarderen het als u meedenkt en zelfs meebouwen is mogelijk.

Onze diensten worden waar nodig aangevuld door bedrijven zoals Installatietechniek de Boer uit Wijnjewoude of Van der Meer Stuc in Drachten. Hierdoor bieden wij een compleet pakket aan diensten en kunnen we ook grotere verbouwingen uitvoeren.

Theo Kamminga is in alle gevallen uw vaste aanspreekpunt en hij zorgt ervoor dat alle bouwprojecten vakkundig worden uitgevoerd. Onderhoudsbedrijf Kamminga wil zo veel mogelijk rekening houden met eisen voor de toekomst en duurzaam bouwen is een van de mogelijkheden.